De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Verleiding – De Royals #1

Soms ga ik naar de bibliotheek, gewoon om te kijken welke boeken er zijn en op een van deze uitjes kwam ik De Royals boeken tegen. De tekst op de achterkant leek me heel interessant. Een stripteasedanseres die bij een rijke familie gaat wonen. Super interessant! Maar wat vond ik van deze serie tot nu toe? En moet jij hem ook gaan lezen?

Ik vond/vind dit zeker een leuke serie. Ik heb de serie namelijk nog niet uit. Op het moment ben ik bij het derde boek. Geheimen. Dit laat zien dat ik de serie wel degelijk interessant vind. Anders zou ik niet door blijven lezen, toch? Dat is zeker waar, maar serie heeft ook zijn minpunten. Ik ga jullie vertellen waarom jullie dit boek wel of niet moeten lezen.

Het boek is in feite een soort jeugdige sexy roman. Het plaatje op de achterkant heeft een paar voetjes met de tekst: Bevat seksscènes. Dit is wel zeker hot aan de serie. De mannen in het boek zijn allemaal super knap en super sexy. En dat ligt er ook dik bovenop. Je hebt natuurlijk Reed die er uit ziet als de perfecte bad boy. Echt om bij te gaan kwijlen. Maar daarnaast heb je ook nog de andere mannen in huize Royal, zoals de tweeling, Easton, de vader… Maar daarnaast is er ook Gideon die al een stuk ouder is en in een andere stad studeert. Echt. Super. Sexy. Die mannen zijn echt super fijn en dat maakt het boek zeker interessant. Voor mensen die op jongens vallen dan hea. 😉

Het plot is heel interessant. In het eerste boek is Ella vooral bezig met het vinden van een plek. Ze is gewend om te vluchten en geld bij elkaar te schrapen en nu opeens woont ze in een gigantisch landhuis en heeft ze een eigen badkamer enzo. Ze is het allemaal niet gewend en eigenlijk wil ze het ook helemaal niet. Ze wordt wat opstandig, omdat er opeens op haar gelet wordt en ze kan niet meer helemaal zijn wie ze was. Daarnaast zijn er wat interessante dingen, zoals Ella’s vader die dood is en van wie ze een erfenis zal gaan krijgen. Daarnaast heb je nog Brooke, de vriendin van vader Royal (oftewel Callum) en de weduwe van Ella’s vader, Dinah. Er zijn veel interessante dingen in deze serie en spannende wendingen waardoor je dit boek zeker moet lezen.

Wat ik wat minder vond aan de serie was met name de domme dingen die de personages soms doen. Ik zie soms al vanuit de verte dat iets fout gaat en dan kun je jezelf alleen maar voor je hoofd slaan. “Nee! Doe dat nou niet!” Zucht. Ella moet de vechter zijn die al heel veel heeft meegemaakt, maar ondertussen is ze soms ook een bangerik en iemand die wat naïef is. Ze doet soms wat domme dingen, waardoor ik haar karakter niet goed kan peilen. Is ze nou altijd zo, of ligt dit aan de schrijfstijl? Daarnaast zijn sommige karakters zo wispelturig. De ene keer wil Ella blijven en dan weer niet. De ene keer wil ze heel hard wegrennen en de andere keer blijft ze rustig en wil ze blijven waar ze is. Er is geen pijl op te trekken.

Toch maken de sexy scènes en de interessante verhaallijnen veel goed. Er zijn veel goede verhaallijnen in de serie en vooral het vele geld en het wonen in het landhuis klinkt erg aanlokkelijk. Jullie moeten dit boek dus zeker lezen, neem de karakters soms met een korreltje zout en vergeet vooral niet te kijken naar de sexy lichamen van de jongens Royal.