Vrijdag! De tweede vrijdag van 2019 en dus tijd voor de tweede Friday Five van 2019, een rubriek die wordt gerund door Joost van NerdyGeekyFanboy. Deze keer gaan de lijstjes over boeken die in 2019 uitkomen waar we naar uitkijken. Ik vind dit wel een moeilijk lijstje, omdat ik vaak boeken achteraf lees, wanneer ze al een tijdje uit zijn. Het was dus aardig zoeken naar de boeken op dit lijstje en sommigen zijn wel erg uit mijn duim gezogen. In ieder geval veel leesplezier!

Pumpkin Heads – Rainbow Rowell
Pumpkin Heads is het nieuwe boek van Rainbow Rowell! Ik vond haar eerdere boeken echt geweldig, dus ik ben heel benieuwd naar deze. Dit boek gaat over twee vrienden die hun laatste jaarlijkse samenkomst willen afsluiten met een knal. Ik weet er niet veel van, maar de cover ziet er in ieder geval geweldig uit

The Testaments – Margaret Atwood
Het tweede deel van The Handmaid’s Tail (of het Verhaal van de Dienstmaagd)! Ik heb dit boek een tijd geleden gelezen en ik vond hem echt geweldig. Hij was heel schokkend, maar ook heel interessant. Het einde van dit boek was erg open, maar nu komt er dus blijkbaar een nieuw deel. Ik ben heel benieuwd al vraag ik me wel af of ze dit gewoon schrijft om meer te kunnen verdienen of alleen omdat mensen haar pushen om dit boek te schrijven. Toch is het een boek waar ik ook wel weer naar uit kijk.

The Tyrant’s Tomb (The Trials of Apollo, #4) – Rick Riordan
EEN BOEK VAN RICK RIORDAN! Deze moet wel in mijn lijstje komen. Niet dat ik de eerste drie boeken van deze serie heb gelezen, ik ben namelijk eerst nog bezig in de serie van Magnus Chase. Toch wil ik deze serie ook heel graag lezen, want ik kan geen genoeg krijgen van Rick Riordan zijn ideeën. En Apollo is cool.

The Light Over London – Julia Kelly
Het eerste boek dat ik ergens vandaan moest vissen, omdat ik geen idee had welk boek ik nog meer zou willen lezen. Maar deze leek me zeker interessant. Dit boek gaat over iemand in Londen die iets vindt uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. En dit vertelt dan een verhaal over die tijd. Het klinkt erg interessant. Ik heb nog meer boeken staan die parallellen hebben tussen verschillende tijden, dus ik vind het zeker een interessant idee.

King of Scars – Leigh Bardugo
Over dit boek weet ik nog veel minder. Dit boek schijnt young adult fantasy te zijn, dus dat past in ieder geval in mijn straatje. Het schijnt te gaan over een jonge koning die donkere magie uit zichzelf moet verdrijven voordat hij zijn rijk kan opbouwen. Ik weet er heel weinig van, maar ik ben benieuwd.

Dit was mijn lijstje voor deze Friday Frive. Wil je nog meer lezen? Kijk dan gerust verder op mijn blog of lees de Friday Five van de volgende bloggers die ook mee doen aan deze rubriek:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Esmee (Leesmee)
Eline (All The Feels)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
Lieke (Make It Personal)
Sarina (Live The Book Life)
Angela (Faeraphel)
Robin (My Thousand Lives)
Anneke (Verhaalverliefd)
An (Boekenvirus)
Bianca (Bookalicious Journey)
Monica (My Perfect Book Life)
Joany (Craving Pages)
Chelsey (Lees Mee Met Mij)
Fleur (Fleur Talks)
Conny (Connies Boekkies)
Dalinja (Life As Dalinja)
Merel (Young Adult Book Club)
Paula (Must Magazine)
Maud (Lovelyoffflower)
Liana (Sterrenregen)
Valerie (Wonderstruck Books)
Samantha (Bookish Villainy)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Natasha (About my bookshelf)
Judith (Judithblogtsolo.nl)