Aankomend weekend is er weer een leesmarathon! Het is tijd voor de 24 in 48 Readathon, een leesmarathon waarin het de bedoeling is dat je in 48 uur 24 uur leest. Dat is dus de helft van de tijd! Ik heb hier al een keer eerder aan mee gedaan, en toen ging het niet zo heel erg goed. Ik had te veel geslapen, er zat een verjaardag in en ik was over het algemeen een beetje laks. Gelukkig had ik het wel naar mijn zin en ik ben natuurlijk van plan dat dit weekend weer voor elkaar te krijgen!

24 in 48

Dit weekend heb ik het ook relatief druk. Ik moet nog bijles geven, maar dat is niet het belangrijkste. Ik ga naar een musical! De Lion King! Ik ga met mijn moeder naar Scheveningen toe om deze musical te zien en ik kan bijna niet wachten, maar dat betekent ook dat ik minder tijd heb om te lezen. Toch ben ik benieuwd hoe ver ik ga komen.

Ik heb bedacht om voor deze leesmarathon een soort to read lijstje te maken met de boeken die ik wil lezen. En hieronder kun je lezen welke op het lijstje zijn gekomen!

Brigands M.C. - Robert Muchamore

Brigands M.C. – Robert Muchamore (Cherub #11)
Als je kijkt naar hoeveelste boek dit is in de serie dan kan je al wel raden dat ik van deze serie houd. Het gaat over kinderen die bij Cherub horen, een organisatie die kinderen inzet als spionnen. Ze gaan undercover in gezinnen en andere plaatsen om onderzoek te doen en geheimen te ontrafelen. De boeken zijn een belofte van actie, spanning en sensatie. Maar tussendoor zijn de kinderen natuurlijk ook nog gewoon kinderen en dat is gewoonweg hilarisch! Dit is boek elf al weer en ik ben benieuwd waar dit deel van de serie mij gaat brengen.

Rick Riordan - Heroes of Olympus

The Son of Neptune – Rick Riordan (Heroes of Olympus #2)
Rick Riordan is een van mijn favoriete schrijvers. Hij schrijft over goden uit de oudheid, Romeinse en Griekse, en hij maakt er dan iets geweldigs, hilarisch en spannends van. In de eerste serie kregen we al te maken met Percy Jackson en zijn geweldige persoonlijkheid (#verliefd?). En de tweede serie gaat nog veel verder dan de eerste serie. Ik heb deze tweede serie al een keer gelezen, maar nu ik hem fysiek in mijn bezit heb wil ik de hele serie nog een keer lezen. Ik kan bijna niet wachten!

Het Victoriaanse Huis

Het Victoriaanse Huis – John Boyne
Dit is een boek dat ik afgelopen week nog heb aangeschaft bij het Boekenfestijn in Zeist, een boekenwinkel die door het Boekenfestijn is geopend. Deze winkel is geweldig, maar daar horen jullie later nog iets over. Dit boek lijkt me interessant, omdat het gaat over een gouvernante in 1867. Ze komt in een huis terecht waar ze voor twee kinderen moet zorgen, maar er zijn geen andere volwassenen. Spannend, mysterieus. Ik ben heel benieuwd. Het is niet een boek dat ik snel zou oppakken, maar het lijkt me wel heel intrigerend.

Dit zijn de boeken die ik heb bedacht te gaan lezen. Ik weet niet helemaal zeker of het deze worden en waarschijnlijk kom ik niet eens aan alle drie toe, maar ik ben benieuwd.

Ga jij mee doen aan de leesmarathon? Heb jij een van deze boeken al gelezen?