Dit weekend is het weer zo ver! De 24 uurs leesmarathon. Ik heb er weer super veel zin in. Ik kijk er al een hele tijd naar uit, dus ik kan bijna niet wachten. Het doel is om in 24 uur zo veel mogelijk te lezen. Ik ben niet van plan om de volle 24 uur wakker te blijven, omdat ik een nogal druk weekend voor de boeg heb, maar ik ga in ieder geval zo veel mogelijk proberen te lezen. Hoe ik me daarop voor bereid? Lees het hier!

24 hour readathon

Natuurlijk kies ik welke boeken ik wil lezen. Er zijn nog steeds een aantal series die ik uit wil lezen, en gelukkig zitten daar een aantal boeken tussen die zich perfect lenen voor een readathon. Niet te moeilijk te begrijpen, niet te langzaam, maar gewoon lekker luchtig en snel te lezen, en natuurlijk super leuk! Deze boeken heb ik voor dit weekend op mijn lijstje staan:

Harry Potter and the Philosopher’s Stone – J.K. Rowling

Ik zit sinds een tijdje al weer op een website met heel veel mede Harry Potter-fans. En door al dat gepraat over Harry Potter wil ik de serie heel graag weer een keer herlezen. En aangezien het eerste boek lekker luchtig is lijkt het me een super goed idee om dit boek tijdens de leesmarathon weer te gaan lezen.

Het Dodenmeer – Darren Shan

Ik ben nog steeds bezig met deze serie. Ik wilde hem eigenlijk veel eerder uit hebben (omdat ik de hele serie van iemand leen en ze nog steeds in mijn kast heb staan, oeps). Maar door deze readathons kom ik wel steeds weer een stukje verder in de serie. Dit is het tiende boek in de serie en het belooft weer heel spannend te worden. Ik heb er zin in!

The Sleepwalker – Robert Muchamore

Heb ik al eens verteld hoe leuk ik de Cherub serie vind? Deze serie gaat over een instelling die kinderen opleidt tot spionnen. Het is een soort spionnenorganisatie van Groot Brittannië. De serie gaat over James die een spion is en in die hoedanigheid allemaal spannende dingen meemaakt. Ook krijg je dingen mee over de school en zijn privéleven. Ik vind het geweldig.

Harry Potter and the Philosopher's StoneHet dodenmeerThe Sleepwalker

Dit zijn de boeken die voor nu op mijn lijstje staan. Wellicht dat er nog meer bij komt, maar dat zien we dan wel weer.

Naast boeken heb ik natuurlijk ook snacks nodig. Want van eten krijg je nooit genoeg… ofzo. Tijdens een vorige leesmarathon heb ik onder andere kroepoek met satésaus gegeten. Dat vond ik echt super lekker en het was lekker bij het lezen van een boek. Ook kruimelt het niet zo erg als bijvoorbeeld chips. Daarnaast wil ik nog wat noedels halen en natuurlijk ga ik eten bestellen. (want wie gaat er nog koken tijdens een 24-uurs leesmarathon?)

Dit zijn tot nu toe mijn voorbereidingen voor de leesmarathon. Ga jij mee doen aan de leesmarathon? Lijkt het je wat? En voor iedereen die ook mee doet: Veel plezier!