25 maart ben ik bij Dutch Comic Con geweest in de Jaarbeurs in Utrecht en ik vond het echt geweldig! Ik ga nooit naar conventies. Ik vind het ook altijd een beetje spannend en eng, dus dan ga ik maar niet. Meestal geniet ik dan van de foto’s die ik tegen komen op het internet en ik ben dan een beetje jaloers op die mensen die al die leuke spulletjes kopen. Misschien moest ik toch maar een keer gaan? Ik kwam er achter dat het evenement zou plaatsvinden op 25 maart in Utrecht, dus ik ging toch maar. En wat was ik daar blij mee!

Het eerste wat mij op viel was dat er echt super veel mensen waren. Het was er echt super vol. Aan de ene kant was dat wel leuk, want veel mensen waren in cosplay en dat is echt super leuk om te zien. Ze hadden echt de geweldigste kostuums aan! Aan de andere kant was het wel heel erg vol. Hierom ben ik ook wat eerder weg gegaan. Je kon bijna over de hoofden lopen :o.

Ik heb ook wat spulletjes gekocht bij Comic Con. Dit heb ik allemaal gekocht:

Deze twee leuke afbeeldingen heb ik gekocht bij de stand van Webbelart. Zie voor hun website hier: Webbelart. Deze afbeeldingen zijn echt super schattig. Ik zag ze liggen en ik kon het niet laten om er een paar mee te nemen. Vind jij ze niet ook zo schattig?

Zoals je kan zien is dit een Ravenclaw mok van Harry Potter. Ik zit op een website met een heleboel lieve en leuke mensen en op die website ben ik ingedeeld in Ravenclaw. Ik voel me er helemaal mee verbonden en ik wilde al heel graag een mok kopen, dus ik kon deze kon ik niet laten staan!

En als laatste heb ik nog de eerste deel van de Dating for Geeks stripboeken. De strip gaat over nerds die niet allemaal even gelukkig zijn in de liefde. Het volgt de karakters op zoek naar de liefde van hun leven en vaak gaat dit met vallen en op staan. En weet je wat ook geweldig is? De schrijver en tekenaar van de strips, Kenny, heeft iets voorin mijn deel getekend!

Super leuk toch?

Ik vond Comic Con echt super leuk. Het was wat druk maar ze hebben super leuke dingen te koop en het is echt leuk om te zien hoeveel mede-nerds er aanwezig zijn. Ik ga er zeker nog een keer heen!