Vrijdag, dus ook weer tijd voor een nieuwe Friday Five! Deze week hebben we weer een blog over letters en deze week de letter S! Welke boeken met titels die beginnen met de letter S vind ik cool? Je leest het in deze blog! De Friday Five wordt georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy.

The Sword of Summer (Magnus Chase and the Gods of Asgard #1) – Rick Riordan

The Sword of Summer is van mijn lievelingsschrijver, namelijk Rick Riordan! The Sword of Summer is onderdeel van de Magnus Chase serie, die helemaal draait om de Noorse goden. Het is een hele coole serie waarin Magnus in Valhalla terecht komt, of Hotel Valhalla, want de afterlife van de strijders is een hotel. Hij is tegelijkertijd een halfgod. Het is een coole serie en ik ga hem zeker nog een keer lezen.

De Samenspraak van de Vogels (De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine #5) – Ransom Riggs

De Samenspraak van Vogels heb ik nog maar net uitgelezen, maar ik vond hem weer zo fijn. Dit zijn hele fijne boeken die ik lekker kan lezen. De karakters zijn me onderhand zo vertrouwd geworden en ik kan echt genieten van deze boeken. Het einde van dit boek was wel heel schokkend, dus ik hoop dat het nog goed komt in het laatste boek (die bijna uit komt!).

Sterrenlicht (Daughter of Smoke and Bone #2) – Laini Taylor

Sterrenlicht is het tweede boek van de Daughter of Smoke and Bone serie. Deze serie is echt heel cool. Het eerste boek vond ik heel interessant en in het tweede boek gaat het helemaal een andere kant op. Het was een indrukwekkend boek met coole wezens en een avontuurlijk verhaal. Ik heb er erg van genoten en ik ga zeker nog andere boeken van Laini Taylor lezen.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck – Mark Manson

Ik heb een keer een non-fictie boek toegevoegd! Dit boek is heel handig al je je te veel zorgen maakt over wat anderen van je denken en als je bang bent om fouten te maken. Dingen kunnen in mijn hoofd vaak groot worden en dit boek heeft mij geholpen om daar anders mee om te gaan. Ik ga dit boek zeker nog een keer lezen, want het is ondertussen al weer even geleden.

The Sign of Four (Sherlock Holmes #2) – Arthur Conan Doyle

Een Sherlock Holmes boek! Dit boek heb ik een tijd geleden gelezen als onderdeel van een boekenclub van een goeie vriendin van mij. Het was cool om een keer een boek over Sherlock Holmes te lezen, want die lees ik iets te weinig (ondanks dat ik de series en films echt cool vindt). Sherlock Holmes wist natuurlijk weer de zaak op te lossen op een indrukwekkende wijze. In dit boek is er een mysterie over een dode man, maar niemand snapt hoe de moord is gepleegd, want de deur van de ruimte zat op slot! Erg spannend en een cool boek. Snel meer boeken over Sherlock lezen.

En dat was mijn Friday Five van deze week! Wil je nu meer boeken lezen en weet je niet wat goeie boeken zijn? Lees dan ook de volgende blogs. Deze mensen doen ook mee met de Friday Five.

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie Leest)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)