Een nieuwe rubriek. Ik probeer elke week te vertellen wat ik allemaal heb uitgespookt. Vooral omdat ik het leuk vind om bij te houden wat ik allemaal lees, kijk en luister. Daarnaast vertel ik jullie ook een klein beetje over mijn werk en andere bezigheden. Maar eerst kort iets over hoe mijn leven er uit ziet. Ik werk. Ik ben sinds een paar maanden afgestudeerd van de master Accountancy in Tilburg. Nu werk ik bij een accountantskantoor bij een vestiging in Arnhem. Daarvoor werk ik voor nu vooral op kantoor, maar het is de bedoeling dat ik in de toekomst vooral bij klanten ben. Naast mijn werk, van 4 dagen per week, studeer ik ook nog. Het is een Post-Master (oftewel een na-master, oftewel een opleiding na mijn master), namelijk de post-master accountancy. Dit is 1 dag in de week, namelijk op de vrijdag. Daarnaast zit ik bij een studentenvereniging in Nijmegen, waar ik mijn bachelor heb gedaan en ik ben veel bij mijn vriend in de buurt van Utrecht. Zelf woon ik nog in Nijmegen en mijn ouders wonen ergens in de provincie Groningen. Genoeg te reizen dus (en naar podcasts en luisterboeken luisteren). Dus hierbij mijn week!

The Sword of Summer

Zaterdag 20 oktober

Op zaterdag is mijn vader jarig! Ik ging voor een weekenddag redelijk op tijd op bed. Na mijn vader gefeliciteerd te hebben ging ik hardlopen. 5 kilometer en het ging best goed! Na het hardlopen kwamen de buren om koffie te drinken en taart te eten. Lekker, lekker! Daarna ging ik naar een winkel om nog een cadeau voor mijn vader te kopen (oeps). We hadden hem wel al besteld! Maar we moesten hem alleen nog ophalen. Net voordat we gingen lunchen gaven we de cadeau’s aan mijn vader. In de middag kwamen mijn oma, de buren en een oom en tante van mij nog. Tussendoor probeerde ik wat te lezen voor de Dewey’s 24 uurs leesmarathon! Ik las verder in Magnus Chase and the Sword of Summer. ’s Avonds kwam de rest van de familie. Ik heb onder andere Carcasonne gespeeld met mijn broertje, nichtje en vriend!

Zondag 21 oktober

Zondag kon ik gelukkig wat uitslapen, maar helaas moest ik ook weer studeren. Voordat ik ging studeren heb ik echter eerst wat gelezen. Ik heb Magnus Chase and the Sword of Summer uitgelezen en ik ben begonnnen in Beautiful Redemption. In de middag studeerde ik dus nog wat en ’s middags ging ik met de auto weer naar Nijmegen. In de auto luisterden ik en mijn vriend naar High Rollers: Aerois #12 – The Path to Justice een Dungeons and Dragons podcast. Nadat ik mijn vriend in Zwolle bij het station had afgezet luisterde ik naar Critical Role Campaign 2 Ep. 30 – The Journey Home, nog een Dungeons and Dragons podcast. Thuis heb ik een rondje gemaakt via de supermarkt en de bibliotheek. Ik wilde eigenlijk een bestelling ophalen bij de supermarkt en mijn boeken inleveren, maar helaas is dat niet helemaal gelukt. ’s Avonds speelde ik voor het eerst MapleStory 2, wat ik wel wat apart vond, maar wel lekker rustig.

Maandag 22 oktober

Maandag heb ik weer gewerkt. In de auto naar mijn werk toe luisterde ik naar een oude aflevering van MuggleCast, een Harry Potter podcast, namelijk MuggleCast #222: A Spectacular Warning. Na mijn werk luisterde ik Critical Role Campaign 2 Ep. 30 – The Journey Home af. Toen ik thuis was heb ik eerst gegeten en daarna heb ik nog een keer een rondje gemaakt via de supermarkt en de bibliotheek. Dit keer was het rondje gelukkig wel geslaagd. Daarna studeerde ik nog wat en ik heb nog even Diablo 3 gespeeld met mijn vriend. ’s Avonds in bed las ik nog even kort in Beautiful Redemption, maar ik moest ook al snel naar bed, want de dag er na moest ik weer werken.

Dinsdag 23 oktober

Dinsdag moest ik eerder opstaan, omdat ik naar een klant moest voor mijn werk. Dat was ietsje verder rijden, maar in de auto kon ik gelukkig naar High Rollers: A Rogue’s Gambit #3 Dinner Party Raid luisteren. Na mijn werk luisterde ik in de auto naar een deel van Critical Role Campaign 2 Ep. 31 – Commerce & Chaos. ’s Avonds na het eten heb ik nog even gestudeerd. Ik heb nog wat geblogd, ik werkte mijn bullet journal bij en ik heb gelezen in Beautiful Redemption.

Woensdag 24 oktober

Op woensdag ging ik weer op tijd mijn bed uit om naar mijn werk te gaan. Dit keer was het wel een dagje op kantoor. Op weg naar mijn werk begon ik te luisteren ik naar MuggleCast #390: Falling Softly. Tijdens de pauze las ik nog wat blogs en las ik verder in Beautiful Redemption. Helaas hadden we tot redelijk laat nog een werkoverleg op kantoor. Na mijn werk gin ik naar mijn vriend toe. In de auto terug naar huis luisterde ik MuggleCast #390: Falling Softly af. ’s Avonds werkte ik nog even aan een opdracht voor mijn studie en daarna heb ik nog wat gelezen in Beautiful Redemption.

Donderdag 25 oktober

Donderdag ging ik naar een ander kantoor, namelijk in de buurt van Utrecht. Hierdoor hoefde ik nog later mijn bed uit, wat zeker fijn was. Op de weg daar naar toe luisterde ik naar the Wizard of Oz, een luisterboek. Ik heb over een tijdje een afspraak voor een boekenclub met wat vrienden en daarvoor lezen we dat boek. En aangezien ik veel in de auto zit leek een luisterboek mij een goed idee. Werk was erg eventful, vooral omdat een collega aan heeft gegeven zijn baan opgezegd te hebben. Na het werk ging ik met de auto weer naar mijn vriend toe en onderweg luisterde ik weer naar the Wizard of Oz. ’s Avonds las ik nog wat in Beautiful Redemption.

Vrijdag 26 oktober

Vrijdag was het de bedoeling dat ik naar college zou gaan. Helaas was ik die dag ziek en heb ik dus heel lang in bed gelegen en uitgerust. Ik heb die dag veel in bed gelegen. Ik ben nog in bad geweest, ik heb wat gelezen en ik heb wat High Rollers gekeken, namelijk een deel van High Rollers: One Shot | Infernal Asylum. ’s Avonds heb ik nog wat gegamed, maar ik ben vooral heel vroeg naar bed gegaan.