The Addams Family UK Cast

Het is misschien al een beetje laat, januari is namelijk al bijna weer voorbij, maar toch wil ik voor dit jaar nog een aantal doelen voor mezelf stellen. Niet te precieze doelen, niet te strak en niet te veel, maar gewoon om er voor te zorgen dat ik meer onderneem en niet alleen maar dingen wíl doen, maar het ook echt doe. Dus hierbij een lijstje met dingen die ik dit jaar wil doen of bereiken.

De eerste is meteen een logische en een meer standaard doel, namelijk het lezen van 50 boeken. Ik heb voor de afgelopen paar jaar ook het doel gesteld om 50 boeken te lezen en ik vind het een hele fijne hoeveelheid. Het zorgt er voor dat ik wel blijf lezen, maar dat het niet te zwaar wordt of te veel een verplichting wordt. Ik heb namelijk al een keer mijn doel op 100 gesteld, maar dat vond ik echt helemaal niks. Ik heb hem toen eerst naar 80 gezet, toen naar 70 en uiteindelijk maar weer op 50. Ik kom makkelijk op de 50 als ik maar blijf lezen, dus dan is het leuk. Ik zit nu al op zeven boeken, dus ik ben al heel ver.

2017 Reading Challenge

Rianne has
read 7 books toward
their goal of
50 books.
hide

 

Daarbij wil ik dit jaar meer (op verschillende manieren) sporten. Ik doe al veel aan hardlopen. Dat vind ik erg leuk en ik wil dat zeker blijven doen, maar ook wil ik beginnen met fitnessen en zwemmen. Zwemmen heb ik vroeger veel gedaan toen ik nog op de middelbare school zat. Daar hadden we een super gezellig clubje en ik wil dat zwemmen graag weer oppakken. In mijn huidige vriendengroep van de universiteit zitten ook een paar mensen die vaak samen gaan zwemmen, dus dan kan ik ook gezellig mee.
Ook wil ik wat gaan fitnessen. Ik wil vooral even kijken of ik dat leuk vind. Ik doe op het moment veel met mijn benen door hardlopen, maar het lijkt me leuk om ook wat meer op de rest van mijn lichaam te letten. Misschien wat krachttraining?
Ik kan beide dingen doen bij via het universitair sportcentrum dus ik denk dat ik gewoon een abonnement aanschaf van het USC. Daar zijn ook nog allerlei andere sporten die ik zou kunnen doen, zoals spinning, bewegen op muziek en bijvoorbeeld dansen. Misschien dat ik zelfs nog iets heel nieuws ontdek!

Hardlopen

Dan wil ik dit jaar ook wat meer en serieuzer gaan bloggen. Ik merk dat ik soms het bloggen voor een tijdje laat liggen, maar ondanks dat ik de ideeën wel heb komen ze niet altijd even makkelijk op mijn website. Nu ik wat meer mijn ideeën opschrijf worden ze ook wat vaker uitgewerkt, dus ik hoop dat dat beter gaat. Ik ben in januari in ieder geval al goed begonnen.

Als laatste wil ik dit jaar nog naar een musical toe. Ik ben nog nooit naar een musical geweest, behalve misschien Pinokkio toen ik heel jong was (ik kan het mij niet meer herinneren namelijk), maar ik zou er heel graag een keer heel willen. Het maakt me niet super veel uit welke musical het is. Wellicht naar de Lion King, maar misschien ook wel naar the Addams Family in het Verenigd Koninkrijk. Ik wil graag die ervaring op doen, dus ik kijk er heel erg naar uit.

Lion King

Dit zijn de doelen die ik nu heb voor 2017. Wat zijn jouw doelen voor 2017? Weet je nog een leuke musical waar ik heen kan?