Foto vensterbank

Welkom op mijn website! Ik ben Rianne, klein van stuk met rood haar. Veel mensen zeggen tenminste dat het rood is. (Het schijnt eigenlijk goudblond te zijn.) Een vriendin van mij noemde mij altijd kleine rooie. En daar is dus ook de naam van deze blog vandaan gekomen.

Maar wie is die Rianne nou? Nou dat zal ik je vertellen. Ik ben 20 jaar oud (bijna 21!). Ik woon deels in Nijmegen op kamers en deels in de provincie Groningen bij mijn ouders (en deels bij mijn vriend, ssst). In Nijmegen studeer ik Economie en Bedrijfseconomie. Ik zit op het moment in het derde jaar van mijn studie en ik hoop volgend jaar mijn bachelor te hebben afgerond.

Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven en ik doe al sinds een tijdje aan hardlopen. Ik houd ervan om buiten te zijn en gewoon te kunnen sporten wanneer ik daar zin in heb. Gewoon mijn schoenen aan en rennen! Geweldig.

Verder zit doe ik een bestuursjaar bij mijn studentenvereniging Karpe Noktem. Dit is erg zwaar, maar ook erg leuk, gezellig en leerzaam. Karpe Noktem is echt een superleuke vereniging met veel leuke mensen en veel gezelligheid. Ik voel me er helemaal thuis.

Logo Karpe Noktem

Op deze website hoop ik mijn hart te kunnen luchten. Ik hoop te kunnen vertellen over mijn hobby’s, mijn passies en mijn leven. Ik hoop te kunnen schrijven over de dingen die ik leuk vind en het zou leuk zijn als anderen het ook nog leuk vinden om het te lezen. Maar vooral en bovenal hoop ik dat ik plezier heb aan het bloggen en mijn creativiteit er in kwijt kan.

Veel plezier op mijn blog!