Ik probeer eens in de zoveel tijd op donderdag te vertellen over podcasts waar ik naar luister. Deze week is het tijd voor de Triforce! podcast, een podcast van drie leden van de Yogscast. De Yogscast is een bedrijf dat bestaat uit mensen die gamen en veel bezig zijn met nerdy dingen.

De Triforce! podcast wordt gerund door Lewis Brindley, Chris Lovasz (Sips) en Ted Forsyth (Pyrion). Sips en Pyrion zijn allebei vader van een gezinnetje, terwijl Lewis nog alleen is, wat vaak leidt tot hilarische gesprekken. Ook maken ze veel dingen mee waar ze over vertellen tijdens de podcast. Zo vertelde Sips laatst over de schildpad die hij net gekocht heeft en over een lamp die hij had gekocht en midden in de nacht meerdere keren uit zichzelf aan ging.

Daarnaast hebben de drie het over allerlei nerdy dingen. Ze praten over verschillende games die ze spelen en over films en series die ze hebben gezien. De drie hebben niet een script of iets dergelijks, wat er voor zorgt dat het een leuk gesprek is, waar je eigenlijk gewoon bij zit. Het is dan ook niet heel diep. Dit maakt dat ik het gewoon chill vind om naar te luisteren. Ik hoef er namelijk niet heel aandachtig naar te luisteren. Ik wil gewoon een leuke tijd hebben als ik naar ze luisteren.

Het enige vervelende aan deze podcast is dat ze soms wat groffer zijn dan ik gewend ben. Aangezien het drie mannen zijn die houden van veel gamen, bier drinken enzovoort en het niet gescript is komt er nog wel eens wat gevloek of vieze grapjes voorbij. Gelukkig kan ik hier vaak redelijk snel overheen stappen.

Kortom: Triforce! is een leuke podcast met drie gezellige mensen. Het is cool om te luisteren naar hun leven, omdat er aardig wat gebeurt. Soms zijn ze wat grof, maar dat neemt niet weg dat het chill en relaxt is om naar te luisteren.