In dit onderdeel laat ik jullie weten hoe het met me gaat op het gebied van sport. Voor de eerste blog hierover zie: [Link]. Nu is er al weer heel wat gebeurt op sportgebied, dus ik dacht, ik schrijf weer iets nieuws.

Met hardlopen gaat het zeker goed. Ik zit wat betreft de afstand nu op iets meer dan acht kilometer. Voor mijn doel van tien kilometer gaat het zeker de goede kant op. Ook heb ik meegedaan aan twee wedstrijden, de Klap-Tot-Klaploop en de Batavierenrace, een wedstrijd tussen Nijmegen en Enschede waarbij je met een groep loopt. Ik noem het een soort van estafette. Bij beide wedstrijden heb ik ongeveer vijf kilometer hardgelopen. Dat is iets minder dan ik kan, maar toch waren het leuke wedstrijden en dat is het belangrijkste toch?

Ik moest op een gegeven moment wel wat omlaag in mijn duur en afstand, want mijn benen begonnen pijn te doen. Ik was even bang voor een blessure, maar dat is gelukkig goed gekomen en ik kan nu weer gewoon hardlopen zonder last van mijn benen te hebben. Ik ga maar gewoon door.

Zwembad

Verder heb ik ook nog gezwommen. Dat gaat de laatste paar weken wel wat minder. Ik zwem normaal met een vriendin van mij, maar dat is de laatste tijd wat minder geworden, omdat we wat moeite hadden met het plannen. En natuurlijk ben ik niet gaan zwemmen zonder haar. Had ik wel moeten doen, want het is wel belangrijk om te blijven zwemmen, maar de druk is er wat minder om ook echt te gaan. Wel jammer, maar oke.

Ik wil binnenkort eigenlijk ook wat meer gaan doen. Meer alleen zwemmen en misschien nog spinnen bij de sportschool. Ik ben best benieuwd naar of ik dat ook echt ga doen, maar ik zie wel.

Hoe gaat het bij jou met sporten? Wat doe jij voor sporten en hoe vaak doe je dat?