En de maand juli is al weer voorbij. En dat betekent dat het weer tijd is om jullie te vertellen over wat ik heb gesport deze maand. Heb ik weerveel hardgelopen? Heb ik misschien nog nieuwe dingen geprobeerd? Lees het in deze sport tracker!

Running

Ik heb deze maand niet zo veel interessants gedaan wat betreft sport. Ik heb vooral heel veel hardgelopen. Dat hardlopen ging zeker goed! Ik merk dat mijn conditie erg vooruit gaat. Het gaat steeds beter om het langer vol te houden. Ook mijn benen vinden hrt niet vervelend om er steeds weer opuit te gaan. Ik ben de eerste helft van augustus op vakantie, dus dan ga ik niet hardlopen, vooral omdat mijn hardloopkleren niet meer in mijn tas passen. Na de vakantie hoop ik wel weer vol goede moed te beginnen.

Ik heb ik juli verder niet heel veel gedaan. Ik heb een keer gezwommen en twee keer gewandeld. Vooral dat wandelen vond ik erg leuk. Door de Nijmeegse Vierdaagse hier in de stad ben ik helemaal enthousiast geworden. Misschien een nieuwe sport met een nieuwe uitdaging voor volgend jaar?

Wandelen in de bergen

In de vakantie kan ik dus niet hardlopen, maar wandelen wil ik wel zeker gaan doen. Ook zwemmen wil ik doen, maar in plaats van in een zwembad in een super fijn meer. En wat hebben jullie gesport afgelopen maand? En welke sporten doen jullie op vakantie?