Vandaag weer een nieuwe Friday Five! Ik heb de vorige week gemist door omstandigheden, maar deze week ben ik weer terug met deze rubriek georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy! Het thema van deze week is leuke blogervaringen. Het thema is bedacht door Luna van Leesdame.

Blogervaringen zijn best lastig, aangezien ik nog niet vaak naar buiten ben geweest met mijn blog. Ik ben weinig naar evenementen geweest en ik heb mijn gezicht tot nu toe vooral op het internet laten zien. Toch heb ik een aantal leuke dingen meegemaakt door en met mijn blog. Hierbij een aantal dingen.

Boekpresentatie Joany de Vries

Volgens mij is het enige waar ik echt fysiek heen ben geweest de boekpresentatie van Joany de Vries geweest. Dit was van het boek Verschijning. Ik vond het echt super spannend, omdat ik voor het eerst een aantal mensen zou gaan ontmoeten en ik kende daar persoonlijk echt helemaal niemand. Uiteindelijk was ik ook nog te laat, want ik moest mijn auto ergens kunnen parkeren en daar was ik nog niet zo goed in. Dus het ging heel soepel, waardoor ik sowieso wat moeite had met loskomen. Uiteindelijk met een paar mensen gepraat en Joany ontmoet en ze is echt super aardig. Was leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Eerste reacties op mijn blog

Het andere wat ik heel leuk vond waren de eerste reacties die ik kreeg op mijn blog. De meeste reacties nu zijn nog steeds van mensen vanuit mijn eigen omgeving, maar toch is het heel leuk om te zien dat mensen geprikkeld zijn om te reageren. Het maakt het toch leuker om ook wat interactie te hebben met de lezers.

Mijn nieuwe Facebookpagina

Wat ik ook uitermate leuk vond was het moment waarop ik mijn nieuwe Facebookpagina ging promoten. Ik heb jaren gebruik gemaakt van mijn Lilred-Facebookpagina van mijn vorige website, maar, omdat ik de naam van mijn blog heb veranderd naar mijn eigen naam wilde ik ook een nieuwe pagina. En binnen de kortste keren had ik nog meer volgers dan op mijn originele pagina. En het aantal lezers schoot ook nog omhoog. Heel leuk!

Meer boeken ontdekt

Het belangrijkste wat ik toch wel weer heb gekregen door mijn blog is het grote aantal aanraders dat ik heb gekregen. Ik heb zo veel meer leuke boeken ontdekt door de boekbloggercommunity dat het toch wel heel fijn is dat ik een blog heb en van die mogelijkheid gebruik kan maken.

The Friday Five

En dan hebben we natuurlijk de Friday Five! Een groep leuke bloggers die leuke blogs schrijven rond hetzelfde thema. Het is gewoon heel leuk om elke week weer samen blogs te schrijven over belangrijke en minder belangrijke thema’s en het is ook leuk om op elkaars blogs te reageren en te vergelijken waar we in overeenkomen en waar we in verschillen. Dit maakt mijn blogs ook veel makkelijker om te schrijven, want ik krijg meer inspiratie en ideeën. Gewoon leuk die Friday Five!

En dat was mijn Friday Five van deze week. Iedereen tot volgende week en kun je nu hier geen genoeg van krijgen? Lees dan ook de volgende blogs! Deze bloggers doen namelijk ook mee aan de Friday Five.

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie Leest)
Conny (Connies Boekkies)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Nienke (BookSomeTea)
Kim (De Juf Leest)
Nora (Geekish)
Katja (That Blonde Woman)
Patricia (Donderdesign)
Dennis (CooleSuggesties)
Kwante (Kwante in Wonderland)
Eline (ElineBooks)
Elke (Ladybooksalott)
Emmy (Zon en Maan)