Hour 1

Yeeees! Tijd voor de 24 in 48 Readathon. Dat betekent: dit weekend proberen zo veel mogelijk te lezen (of 24 uur te lezen). Ik kijk hier al weken naar uit. Lekker lezen. Het begint om 6 uur precies, dus ik moet nog een beetje wakker worden. But… here we go!

Hour 2

En dat was één uur lezen. Ik zit nu op zo’n 56 minuten, dus dat is zeker een goed begin. Ik heb nog niet echt ontbijt gehad, dus dat is wat ik straks ga doen. Ik ben voor nu begonnen in Shadow Wave van Robert Muchamore. Dit is een boek van de Cherub serie waar ik haal heel lang mee bezig ben. Ik weet met deze serie precies waar ik aan toe ben, dus dit is mijn typische readathon read. Ik ben benieuwd hoe deze is.A

Waar kom je vandaan? Waar ben je nu? Als je een readathon kon doen vanaf waar dan ook in de wereld, waar zou dat zijn?
Ik kom uit de provincie Groningen, maar nu ben ik in het midden van het land bij mijn vriend. Heel fijn en rustig hier. Als ik waar dan ook een readathon zou doen? Een warm land zou wel chill zijn, of misschien een ouderwetse bibliotheek.
Heb je 24in48 eerder gedaan? Hoe vaak?!
Ik heb al meerdere readathons gedaan, maar dit is de derde 24in48 als ik het mij goed herinner.
Doe je de readathon alleen?
Ja klopt! Ik ben nu bij mijn vriend, en hij houdt niet zo veel van lezen als ik. Ik vind het ook wel chill om lekker uit te rusten in mijn eentje. Toch zou het misschien ook wel chill zijn om een keer met iemand anders een readathon the doen.
Met welk boek start je? Welk boek maakt je het meest enthousiast?
Ik ben begonnen met Shadow Wave van Rick Riordan. Ik kijk heel erg uit naar Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Dat boek is vaak voorbij gekomen, maar ik was er nog nooit aan begonnen.
Nu het het begin is van het nieuwe jaar, wat zijn je leesvoornemens voor 2019?
Vooral weer 50 boeken proberen te lezen. Veel lezen en er van genieten. Dat is erg belangrijk!


Hour 7

En zes uur zijn voorbij! En ik heb mijn eerste boek al uit! Shadow Wave was echt heel interessant. Maar deze boeken van Cherub zijn altijd interessant. En er is actie. En er is spanning. Dit is al het twaalfde boek van deze serie, dus dan weet ik in ieder geval dat ik het leuk vind.

Ik heb nu zo’n 350 bladzijdes gelezen en 4 uur en een kwartier. Ik heb het idee dat het zeker goed gaat, dus ik ga nog zeker door. Nu is het even tijd voor lunch en daarna ga ik lezen in De Jasmijnzussen geschreven door Corina Bomann. Dit boek heb ik een keer gekocht bij een boekenfestijn. Het is niet een heel bekend boek, maar het gaat over een vrouw waarvan haar man in coma raakt. Ze komt bij haar overgrootmoeder die haar begint te vertellen over haar eigen jeugd. Het klinkt heel interessant, dus ik ben benieuwd.

Dit is de dedication in het boek The Trials of Apollo geschreven door Rick Riordan

Hour 13

En we hebben al weer twaalf uur gehad. Het gaat goed. Ik heb nu zo’n 8,5 uur gelezen. Dat valt me ietwat tegen, maar het boek wat ik nu aan het lezen ben is wel heel interessant. De Jasmijnzussen van Corina Bomann vertelt voornamelijk een verhaal over de jeugd van iemand uit Vietnam. Haar verhaal is best schokkend, maar ook heel interessant.

Nu is het tijd voor het avondeten. Macaroni kaas. MjamA

Hour 18

18 uur. En dat betekent dat ik ook al 18 uur wakker ben. Pfoe. Ik begin de vermoeidheid nu wel te voelen. Maar ik heb het tweede boek uit! De Jasmijnzussen was echt heel fijn om te lezen. Het was schokkend, maar ook heel hoopvol op het einde. Ik ben echt super blij dat ik dit boek heb gekocht.

Nu is het tijd om naar bed te gaan en morgen weer sterk te beginnen aan nieuwe mooie boeken.