Vrijdag! Bijna weekend! Morgen is de 24in48 readathon waarin ik probeer in 48 uur zo veel mogelijk boeken te lezen. Maar nu is het nog vrijdag, dus nu is er nog tijd voor the Friday Five. Deze rubriek wordt georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy . Deze week is geen boekig thema, maar juist een over series, namelijk: Series die ik in 2019 sowieso wil zien! Welke dat zijn? Lees snel verder!

De eerste serie die ik super chill vind en zeker verder wil kijken is Game of Thrones. Ik ben nog steeds bij de derde aflevering van het laatst beschikbare seizoen en aangezien het nieuwe seizoen al snel lijkt te komen, wil ik wel bij zijn voor die tijd. Het belooft heel spannend te worden, dus ik ben erg benieuwd hoe het afloopt met Daenerys, Jon Snow, Bran, Sansa en Arya en met de rest van de karakters in de serie.

De tweede serie die ik wil noemen is The Chilling Adventures of Sabrina. Dit is een serie over een tiener die ook nog een heks is, of een heks die ook nog een tiener is. Ik heb nog maar twee afleveringen gezien van deze serie, maar ik vind het bloedstollend en super cool. Ik heb vroeger naar de tekenserie gekeken en die was een stuk liever, maar toch vind ik het cool om naar te kijken, al is het soms een beetje gruwelijk.

Daarnaast ben ik even geleden begonnen met Titans op Netflix. Ik heb nooit zo veel gezien van deze franchise (DC), maar deze keek ik met een vriendin en ik was hooked. We hebben de eerste 6 afleveringen gezien in één middag en dat smaakt zeker naar meer. Al zie ik maar 1 seizoen op Netflix staan… WAAR IS MEER?! Haha.

Een andere serie dit ik dit jaar wil kijken, en waar ik al jaren mee bezig ben, is The Vampire Diaries. Ik ben jaren geleden begonnen met het kijken van deze serie, maar ik kijk er niet super veel. Ik heb nogal wat moeite met het vasthouden van mijn concentratie en ik raak snel afgeleid tijdens het kijken van series, dus in mijn eentje deze kijken is een beetje een struggle. Toch wil ik graag weten hoe het verder gaat met Elena Gilbert. Het begint nu weer heel interessant te worden voor mij, dus ik ga snel weer verder kijken.

En de laatste serie die ik nog wil noemen is een Anime, namelijk Sword Art Online. Dit gaat over een game die wordt gespeeld met behulp van virtual reality, echter is er een slechterik die er voor zorgt dat iedereen die in het spel zit er niet meer uit kan komen. Ze moeten het spel uitspelen. En als ze dood gaan, dan gaan ze dood. Als in echt dood. Het is super cool. Ik houd wel van gamen, dus deze serie vind ik echt heel cool om te kijken.

Dit is mijn lijstje voor deze week. Wil je nog meer coole series ontdekken? Kijk dan ook op de blogs van de volgende personen, want zij doen ook mee aan deze rubriek!

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Esmee (Leesmee)
Eline (All The Feels)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
Lieke (Make It Personal)
Sarina (Live The Book Life)
Angela (Faeraphel)
Robin (My Thousand Lives)
Anneke (Verhaalverliefd)
An (Boekenvirus)
Bianca (Bookalicious Journey)
Monica (My Perfect Book Life)
Joany (Craving Pages)
Chelsey (Lees Mee Met Mij)
Fleur (Fleur Talks)
Conny (Connies Boekkies)
Dalinja (Life As Dalinja)
Merel (Young Adult Book Club)
Paula (Must Magazine)
Maud (Lovelyoffflower)
Liana (Sterrenregen)
Valerie (Wonderstruck Books)
Samantha (Bookish Villainy)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Natasha (About my bookshelf)
Judith (Judithblogtsolo.nl)