Op maandagen probeer ik jullie up-te daten over de boeken die ik lees. De afgelopen tijd las ik wat minder, onder andere doordat ik heb meegedaan aan NaNoWriMo (hierover later in de week meer!). Toch wil ik jullie nu een update niet ontzeggen, dus hierbij wat ik gelezen heb, wat ik aan het lezen ben en wat ik hierna wil lezen.

Ik ben op het moment nog steeds dezelfde boeken aan het lezen. Ik lees namelijk nog steeds Wicked van Gregory Maguire en Anna Karenina van Leo Tolstoy. Toch heb ik ook tussendoor een ander boek gelezen. Er was namelijk een leesmarathon tussendoor waarbij ik probeerde een boek te lezen terwijl dat compleet mislukte. Maar ik begon met het luisterboek van A Hitchhiker’s Guide to the Galaxy van Douglas Adams.

Ik vond het heel cool om eindelijk A Hitchhiker’s Guide to the Galaxy te lezen. Veel mensen hebben het er altijd over, maar het lukte me nooit om hem te lezen. En nu wel! Ik weet nu eindelijk waar het nummer 42 vandaan komt. Nu moet ik ook nog een keer het vervolg lezen, maar dat komt later wel een keer.

Hierna wil ik nog steeds The Daughter of the Pirate King gaan lezen. Ook ga ik voor een boekenclub Moederkruid lezen van Carry Slee. Naar beide boeken ben ik heel benieuwd. Ook wil ik binnenkort weer een abonnement op de bibliotheek nemen, waardoor ik de mogelijkheid krijg om meer boeken te lenen. Daar wil ik ook nog Mijn Versie van Jou van Christina Lauren.

Dat was de Boekenmaandag van deze keer. Ik zal kijken wanneer ik jullie weer opnieuw kan updaten over wat ik lees.