Bout of Books

Op 23 april was Dewey’s Readathon. Dat was een 24-uurs readathon. Ik heb toen 3 boeken gelezen en ik vond het echt super leuk! Ik heb de smaak te pakken, dus toen ik zag dat er veel meer readathons zijn in blogwereld werd ik super enthousiast!

Van 9 tot 15 mei is Bout of Books Readathon. Dat is een readathon georganiseerd door Amanda van de blog On a Book Bender en Kelly van de blog Reading the Paranormal. De readathon heeft als doel zo veel mogelijk te lezen in een week. Het is natuurlijk heel vrij. Je mag zelf weten hoe veel je leest, wat je leest en hoe je deelneemt aan het evenement.

Ik ben van plan om niet al te veel tijd te besteden aan bloggen en aan social media. Ik wil vooral lekker lezen. Daarom zal ik het ook niet bijhouden op mijn blog. Ik ga alleen aan het einde van de week een samenvatting schrijven voor op mijn blog. Als je me toch wilt volgen, dan kan dat ook op Twitter. Je kan me volgen op @Riannew1995. Hier zal ik waarschijnlijk wat meer plaatsen dan op mijn blog.

Maar Rianne, wat ga je dan lezen? Weet je.. ik heb werkelijk waar geen idee. Ik ben van plan om 1 boek per dag te lezen. En om mezelf een beetje rust te geven ga ik dan voor 6 boeken. Moet te doen zijn toch? Maar welke boeken ik wil gaan lezen weet ik nog niet. Dat laat ik vooral afhangen van hoe ik me voel. Zolang je er maar van geniet toch?

Ga jij meedoen aan de Bout of Books Readathon? En heb je ooit meegedaan aan andere readathons?