Knuffelpaard

Op 23 april is het weer zo ver. Dewey’s Readathon. Ik heb drie keer eerder meegedaan aan deze 24-uurs leesmarathon. De eerste keer was ik heel enthousiast, maar heb ik wel redelijk normaal geslapen. De tweede keer was ik nog meer enthousiast, dus toen heb ik maar een paar uur geslapen. De derde keer was ik vooral aan het genieten van het lezen. Ik wilde toen gewoon rustig lezen, zonder me druk te hoeven maken over hoeveel ik las.

Dit keer wil ik het weer net zo doen als die laatste keer. Gewoon rustig lezen en er van genieten. Slapen wanneer ik wil slapen en stoppen wanneer ik wil stoppen. Mijn doel is om lekker uit te rusten met één of meer boeken en uit te rusten.

Vivian Apple at the End of the World

Tijdens de leesmarathon wil ik een aantal boeken gaan lezen. Op het moment denk ik er aan om Vivian Apple at the End of the World van Katie Coyle te lezen en misschien nog The Miniaturist van Jessie Burton. Maar deze boeken kunnen tijdens de leesmarathon zelf nog veranderen. Zoals ik al zei wil ik vooral genieten en als dat beter kan met een ander boek wil ik mezelf daar vooral niet in tegenhouden. Ik heb in ieder geval genoeg boeken om te lezen, dus dat komt helemaal goed.

Ook wil ik mezelf natuurlijk veel lekkers halen. Veel koffie (Ik begin langzaam een koffieverslaving op te bouwen.), thee, chocola en fris. Ook houd ik veel van pizza, dus dat haal ik waarschijnlijk ook in huis. Ik heb er in ieder geval zin in!

Tijdens de marathon zal ik waarschijnlijk wel op Twitter te vinden zijn op @Riannew1995. Verder kunnen jullie waarschijnlijk wel een samenvatting verwachten wanneer de marathon is afgelopen.

Gaan jullie meedoen aan Dewey’s Readathon? Wat vinden jullie van zoiets?