Het is weer vrijdag dus het is ook weer tijd voor de Friday Five! Het thema van deze week is heel leuk, want het gaat over andere boekenbloggers in het zonnetje zetten! De Friday Five wordt georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy en het thema van deze week is bedacht door Joany van Craving Pages.

Joany van Craving Pages

Ik wil graag beginnen met jullie vertellen over Joany. Joany heeft al sinds ik me kan herinneren een boekenblog. Het was de eerste blog die ik begon te volgen en ik denk dat zij er ook voor heeft gezorgd dat ik zelf ben gaan bloggen. Ik vind het echt super leuk om haar blogs te lezen. Niet alleen de blogs over boeken, maar ook bijvoorbeeld over de planners die ze gebruikt, en haar andere hobby’s. De stijl van haar blog vind ik ook heel mooi. Hij verandert nog wel eens, maar hij is altijd een plaatje voor het oog.

Vivian van The Book Review

Vivian is ook al iemand die ik al heel lang volg. Ik ben ooit in contact met haar gekomen door een gemeenschappelijke vriend die wist dat we beiden schreven. Sindsdien volg ik haar voornamelijk op haar persoonlijke blog, Vivian’s Vocabulaire. Vivian heeft ook een hele tijd op haar boekenblog The Book Review geschreven en laatst kwamen er weer nieuwe blogs van haar online daar! Ik hoop dat ze weer meer schrijft op haar blog, want ze is heel aardig en ze kan heel goed schrijven.

Laurie van Laurie’s Bookshelf

Laurie heeft ook een boekenblog en zij schrijft blogs zowel in het Engels als in het Nederlands. Ze schrijft best wel consistent over alle boeken die ze heeft gelezen en wil gaan lezen, dus dat vind ik heel cool. Er komen ook altijd interessante boeken voorbij en dat zijn ook vaak boeken die ik ook wel wil lezen! Daarnaast is Laurie grotendeels blind, dus dat vind ik ook interessant. En cool dat ze een blog heeft, want dat lijkt me best lastig!

Joost van NerdyGeekyFanboy

Joost is natuurlijk ook heel belangrijk. Ik lees heel graag Joost zijn blogs over boeken, omdat hij vaak een smaak heeft die gelijk is aan die van mij. Ook vind ik het cool dat hij heel nerdy is en houdt van Pokémon spellen en Anime. Zijn blogs zijn ook vaak grappig en hij houdt van Chips.

Katja van That Blonde Woman

En als laatste nog de blog van Katja van That Blonde Woman! Niet een volledige boekenblog, want ze schrijft ook super veel over persoonlijke ontwikkeling, reizen en haar bedrijf. Haar website is echt heel divers wat ik zeer aantrekkelijk vind. Daarnaast leest ze volgens mij gewoon hele leuke boeken. Ik heb meerdere boeken van haar op mijn to-be-read lijstje gezet. Sommigen heb ik zelfs al gelezen en die vond ik echt super leuk! Echt een hele fijne blog.

Dat was mijn Friday Five voor deze week. Wil je nou nog meer leuke boekenblogs vinden? Kijk dan op de volgende blogs. Zij doen namelijk ook mee aan de Friday Five en dat werkt dus perfect met alle boekenblogs die daar vandaag op genoemd worden!

Ik wil trouwens nog meer boekenblogs gaan volgen, dus als jij nog aanraders hebt dan hoor ik het graag!

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
An (Boekenvirus)
Joany (Craving Pages)
Conny (Connies Boekkies)
Merel (Books, Beers and Beyond)
Paula (Bookbreak)
Valerie (Valtorious)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Nienke (BookSomeTea)