April is al een paar dagen bezig maar ik wilde jullie nog niet mijn te lezen lijstje voor april onthouden. Daarom hierbij de boeken die ik wil lezen in april!

We Hunt The Flame is een boek van Hafsah Faizal. Ik had het boek al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en afgelopen maand heb ik hem eindelijk maar gekocht. Het verhaal sprak me aan, maar wat ik ook wel heel cool vind is dat dit boek voor een deel own voices. Het boek is namelijk geschreven door iemand met een islamitische achtergrond. Daarom is in dit boek naar mijn idee veel cultureels te vinden en daar ben ik heel benieuwd naar.

Daughter of the Siren Queen is het tweede boek van de Daughter of the Pirate King geschreven door Tricia Levenseller. Het eerste boek heb ik gelezen tijdens de Social Distancing 24 in 48 Readathon en ik vond hem toen helemaal geweldig. Nu wil ik ook snel het tweede boek gaan lezen, want ik ben erg benieuwd naar hoe het afloopt. In ieder geval is de cover al een plaatje.

Beaches, Bungalows & Burglaries is het boek van de maand van de Cosy Mystery Bookclub. Ik ben bij die bookclub terecht gekomen, via Joany van Craving Pages en ik vind het zo cool. Ik heb vorige maand Kitty Confidential gelezen en deze maand ga ik Beaches, Bungalows & Burglaries van Tonya Kappes lezen. Het is een boek over iemand die haar onschuld probeert te bewijzen, slapend in een caravan. Hij lijkt me heel interessant.

Echo van de Tijd van Pamela Hartshorne is een boek dat ik een hele tijd geleden heb gekocht bij een Boekenfestijn. Het leek mij een heel interessant boek met een mooie kaft, dus ik heb hem meegenomen. Toch staat hij al een tijdje in mijn kast en deze maand leek me een goed idee om hem eindelijk te gaan lezen.

The Red Pyramid is een van de boeken van Rick Riordan. Zoals jullie onderhand vast wel door hebben is dit een van mijn lievelingsschrijvers en ik wil meer en meer van hem lezen. Deze serie, de Kane Chronicles, heb ik al een paar keer gelezen, maar nu heb ik de serie gekocht en ik wil hem dus nog een keer lezen. Ik ben benieuwd of hij nog net zo leuk is als eerder.

Dit zijn de boeken die ik in april wil lezen. Of het zal lukken? Geen idee. Jullie zullen dat later wel horen!