Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor een nieuwe Friday Five. De Friday Five is een rubriek georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy, waarbij er elke week een onderwerp komt waarover we boekige lijstjes kunnen maken. Het thema van deze week komt mij vaag bekend voor, namelijk Gesigneerde boeken die heel bijzonder voor je zijn.

Ik kan mij herinneren dat ik in het verleden hetzelfde probleem had als nu, namelijk dat ik geen gesigneerde boeken heb. Nou, ik heb nu één gesigneerd boek! Dat is namelijk Verschijning van Joany de Vries van Craving Pages. Ik ben een paar maanden geleden bij de boekpresentatie geweest van dit boek. Het eerste Nederlandse boekenevent waar ik ben geweest, dus ik vond het super spannend en ik deed waarschijnlijk ook super ongemakkelijk, maar ik heb nu wel het gesigneerde boek en Joany ontmoet.

Aangezien ik verder geen gesigneerde boeken heb, ga ik verder vertellen welke boeken ik nog graag gesigneerd zou willen hebben.

Het eerste boek dat ik graag gesigneerd zou willen hebben is When the Curtain Falls van Carrie Hope Fletcher. Ik wil heel graag Carrie een keer ontmoeten. Online komt ze altijd super aardig over en ze schrijft altijd hele leuke originele boeken, dus ik wil heel graag een keer een boek van haar gesigneerd hebben.

Turtles all the way down van John Green is het tweede boek dat ik graag gesigneerd wil hebben. Dit boek voelde heel belangrijk voor mij. Het was een zwaar boek, maar het is ook een boek dat mij goed aan het denken heeft gezet. John Green lijkt me ook heel aardig en daarom wil ik graag dat dit boek een gesigneerd boek wordt.

Het volgende boek dat ik graag gesigneerd wil hebben is Fangirl van Rainbow Rowell. Ook dit boek was heel belangrijk voor me, maar dit keer niet omdat hij zwaar was, maar juist omdat hij zo leuk was. Dit boek gaat over iemand die verhalen schrijft, voornamelijk fanfictie. Dit vond ik zo leuk en het sprak me zo aan dat ik heel enthousiast ben over dit boek. Daarom lijkt het me heel cool als hij gesigneerd is.

The Lost Hero van Rick Riordan is het laatste boek dat ik wil noemen. Dit is een boek van een serie en van een schrijver waar ik echt heel blij over ben. De boeken van Rick Riordan gaan over mythologie. Dit boek gaat voornamelijk over Griekse en Romeinse mythologie, waar ik echt helemaal in zit. Ik ben zo enthousiast over Rick Riordan en zijn boeken en personages dat een handtekening in een van zijn boeken me echt heel blij zou maken.

Dit was de Friday Five van deze week. Als je nog niet klaar bent met lezen, lees dan vooral ook de blogs van de volgende personen:

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Esmee (Leesmee)
Eline (All The Feels)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
Lieke (Make It Personal)
Sarina (Live The Book Life)
Angela (Faeraphel)
Robin (My Thousand Lives)
Anneke (Verhaalverliefd)
An (Boekenvirus)
Bianca (Bookalicious Journey)
Monica (My Perfect Book Life)
Joany (Craving Pages)
Chelsey (Lees Mee Met Mij)
Fleur (Fleur Talks)
Conny (Connies Boekkies)
Dalinja (Life As Dalinja)
Merel (Hebban Young Adult Club)
Maud (Etherealreads)
Paula (Bookbreak)
Liana (Sterrenregen)
Valerie (Valtorious)
Samantha (Bookish Villainy)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Natasha (About my bookshelf)
Judith (Judithblogtsolo.nl)
Nicky (Lovely time with Nicky)
Marieke (Marieke’s Books)
Jaike (Jaike vs de boeken)
Floor (Floor Flawless)
Nienke (BookSomeTea)