Het is vrijdag, dus het is weer tijd voor de Friday Five! Een rubriek georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy waarin er elke vrijdag boekgerelateerde lijstjes komen. Het thema voor deze week is ‘Boeken die de auteur voor je gesigneerd heeft’. Dit thema is bedacht door An van Boekenvirus. Helaas heb ik geen boeken die gesigneerd zijn. Ik moet echt een keer naar een evenement waar ik boeken kan laten signeren, maar dat is nog niet echt gebeurd, waardoor ik zonder zit. Daarom heb ik het thema van deze week omgedraaid naar welke boeken ik graag gesigneerd had gehad.

Harry Potter and the Philosopher's Stone

1. Harry Potter en de Steen der Wijzen – J.K. Rowling
Wie zou niet de handtekening van J.K. Rowling op zijn boek willen hebben? Ik zeker wel! Ik ben helemaal fan van deze serie. Ik wil ze zo vaak mogelijk lezen en ik wil de films zo vaak mogelijk zien. Terug stappen in de wereld van Harry Potter voelt als een warm bad met alle lieve mensen. Helaas zijn er ook wat mindere personages. *Kuch* Umbridge *Kuch*. Maar een handtekening van de schrijfster zou echt geweldig zijn!

Verkikkerd

2. Verkikkerd – Lisette Jonkman
Laten we voor de tweede gewoon in ons eigen landje blijven. Verkikkerd is een geweldig boek. Het gaat over een jonge vrouw(?), jongedame(?), meisje(?), die gaat studeren en in een huis vol nerds terecht komt. De editie die ik heb is heel belangrijk voor me en het zou nog mooier boek zijn als de handtekening van de schrijfster er in komt. En te oordelen naar de grapjes in haar boeken is ze ook nog super grappig!

Percy Jackson and the Lightning Thief

3. Percy Jackson and the Lightning Thief – Rick Riordan
Heb ik nog niet vaak genoeg gezegd hoe cool ik deze serie vind? Leuke personages. Sexy personages. Griekse goden en een hoop avontuur. Het is geweldig. Ook in deze boeken zitten super veel grappen. Ook dit boek en de gehele serie eigenlijk vind ik geweldig en daarom zou ik super graag deze editie gesigneerd hebben!

4. All that she can see – Carrie Hope Fletcher
Zoals al eerder gezegd zou ik super graag Carrie Hope Fletcher ontmoeten. Maar ik wil die tijd dan natuurlijk ook gebruiken om mijn boeken te laten signeren. Carrie is liefdevol, komt vrolijk over en ze lijkt me super gezellig. Haar boeken zijn dan ook een warm bad vol met lieve fijne personages. Een signature van Carrie in dit boek zou ik dus wel heel graag willen.

Robijnrood

5. Robijnrood – Kerstin Gier
Robijnrood is ook een super leuk boek! Gwendolyn is onderdeel van een aparte familie waarin een tijdreisgen wordt doorgegeven. Het is een geweldig boek met veel spanning, maar ook geweldige jurken en een mooie sfeer. Dit boek is zo mooi, maar het zou nog mooier zijn als hij gesigneerd was door Kerstin Gier.

Dat was mijn Friday Five van deze week. Wil je meer lijstjes lezen. Kijk dan op al deze blogs, want al deze mensen doen mee aan de Friday Five!

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Esmee (Leesmee)
Eline (All The Feels)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
Lieke (Make It Personal)
Sarina (Live The Book Life)
Angela (Faeraphel)
Kiki (De Bookgeek)
Robin (My Thousand Lives)
Anneke (Verhaalverliefd)
An (Boekenvirus)
Bianca (Bookalicious Journey)
Monica (My Perfect Book Life)
Joany (Craving Pages)
Chelsey (Lees Mee Met Mij)
Fleur (Fleur Talks)
Conny (Connies Boekkies)
Dalinja (Life As Dalinja)
Merel (Young Adult Book Club)
Anna en Paula (Must Magazine)
Maud (Lovelyoffflower)
Liana (Sterrenregen)
Valerie (Wonderstruck Books)
Samantha (Bookish Villainy)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)