Februari is begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe lijst voor te lezen boeken in februari moet komen. Hiermee kunnen jullie zien wat ik deze maand wil gaan lezen!

Val en Verlossing van Leigh Bardugo is het eerste boek dat ik deze maand wil lezen. In deze ben ik al begonnen, maar ik ben zeker van plan om deze uit te lezen. Ik heb heel erg genoten van de eerste twee boeken van deze serie. Het is spannend, interessant en gewoon leuk om te lezen. De karakters zijn ook heel leuk en ik vind het cool hoe bepaalde problemen in deze wereld worden weerspiegeld in de wereld uit het boek. Het belooft een grote climax te worden, dus ik ben benieuwd naar hoe het gaat aflopen.

XOXO van Axie Oh is een boek dat ik al een tijdje wil lezen. Ik had eigenlijk gehoopt om deze in januari nog te lezen, maar dat is me niet gelukt. Daarom heb ik deze gewoon doorgeschoven naar februari! Het gaat over een meisje van Koreaanse afkomst die graag professioneel celliste wil worden. Ze is daar helemaal op gebrand en veel tijd voor andere dingen is er niet. Op een dag komt de Jaewoo tegen die uit Korea komt. Wanneer ze hem weer tegenkomt op een kunstschool in Korea blijkt dat hij onderdeel is van een hele beroemde K-popband. Maar liefde met een K-popartiest. Dat mag natuurlijk niet. Ik ben heel benieuwd en ik hoop meer te leren van de Koreaanse muziekwereld en van de Koreaanse cultuur.

Het volgende boek dat ik wil lezen is van Talia Hibbert. Dit boek wil ik gaan lezen voor de sidequest van deze maand voor de Pondathon Readathon. Het doel van deze maand is om boeken bij zwarte auteurs te lezen, omdat het deze maand Black History Month is in de Verenigde Staten! Dit boek leek me heel interessant. Het gaat over een chronisch ziek en een computer geek. Ze is altijd georganiseerd, maar ze wil wat uit haar comfort zone komen. Daarom heeft ze een lijst met doelen. Het eerste is haar al gelukt, uit het landhuis van haar familie trekken. Redford is een handige man met tattoo’s. Stoer en knap én schilder bij nacht. Wordt het iets tussen deze tegenpolen? Dit verhaal klinkt heel cool en ik ben heel benieuwd naar het boek.

Ik vind de verzamelbundels van Kenny Rubenis’ Dating for Geeks serie echt helemaal leuk. Toch wil ik er niet te snel doorheen vliegen, dus ik denk dat ik het houd bij één bundel per maand. Deze maand: Time Out. Als ik het me goed herinner heeft Yvon net aan Jasper de liefde verklaard, dus dat wordt een heel interessant begin van de volgende bundel.

En dan wilde ik ook nog This Poison Heart van Kalynn Bayron lezen. Ook deze past binnen de sidequest van de Pondathon Readathon, dus ik hoop deze echt deze maand nog uit te lezen. This Poison Heart komt uit een van mijn Owlcrate boekenboxen. Briseis kan haar krachten gebruiken om planten te laten groeien. De planten groeien naar haar toe. Wanneer ze het landhuis van haar moeder erft kan ze eindelijk vrij haar krachten beoefenen. Maar ze komt er achter dat ze meer dan alleen het huis heeft geërfd. Ook is er een hele hoop aan geheimen en problemen. En er is een tuin vol met giftige planten. Klinkt heel spannend toch? Ik kan bijna niet wachten met beginnen in dit boek.

En dat waren de boeken die ik deze maand wil lezen! Ik ben benieuwd hoe ver ik kom. Het belooft vast een goede leesmaand te worden.