Het is de week van Kerst! Maar het is nog geen eerste kerstdag dus eerst nog even volhouden. Ik begin deze week bij mijn vriend thuis waar vandaan ik veel gewerkt heb. In deze rubriek vertel ik jullie over mijn dagelijkse bezigheden.

Zaterdag 22 December

Zaterdag heb ik eerst lekker uitgeslapen. Het is op deze dag eindelijk echt vakantie dus het is tijd om een beetje uit te rusten. Daarna heb ik snel hardgelopen. Het lukt me de laatste tijd wat minder goed om de energie en de tijd te vinden om te sporten dus ik was zeker trots dat het me nu wel lukte.

Tijdens het hardlopen heb ik geluisterd naar High Rollers, een Dungeons and Dragons podcast, namelijk de Comicon 2018 live show.

Na het hardlopen heb ik wat gelezen in Magnus Chase and the Hammer of Thor van Rick Riordan en ik ben me klaar gaan maken voor een kerstafspraak met vrienden van me.

’s Middags ging ik naar een vriendin van mij om samen met vrienden en aanhang Kerst te vieren en lekker te eten. Veel eten en veel Mario Kart later zijn we weer naar het huis van mijn vriend gegaam om voldaan in bed te duiken.

Zondag 23 December

Zondag heb ik ook wat uitgeslapen, maar na rustig te zijn opgestaan ben ik bezig geweest met mijn studie. ’s Middags zou ik met een vriendin gaan boulderen, maar dat ging helaas niet door. Daardoor had ik wel wat meer tijd voor mezelf dus dat heb ik gebruikt om wat te schrijven.

Tijdens het schrijven heb ik nog geluisterd naar een podcast, The Creative Writer’s Toolbelt, Episode 132 “Challenge Accepted!” A conversation with full time independent writer Steff Green.

’s Avonds na het eten gingen ik en mijn vriend naar mijn ouders in de provincie Groningen voor de Kerst. Op weg daar naartoe heb ik de aflevering van The Writer’s Toolbelt afgeluisterd, we hebben een kerstspecial van High Rollers geluisterd, Jason Statham’s Big Vacation en we zijn begonnen met The Triforce Podcast #86: ASMR Daiper Furries.

Maandag 24 December

Maandag heb ik wat uitgeslapen. Verder was het een aardig wilde dag. Ik wilde hardlopen, maar ik teleurstelde mezelf weer door toch niet te gaan. Verder zijn we bezig geweest met de Kerstpuzzel van Dr. Denker in Dagblad van het Noorden. Ik ben bezig geweest met opdrachten voor mijn studie en tussendoor heb ik wat Lord of the Rings Online gespeelt.

’s Avonds zijn we naar een kerk geweest voor de kerstnachtdienst en weer thuis aangekomen gingen we snel weer naar bed.

Dinsdag 25 December

Dinsdag is het eindelijk Kerst! De dag begon als een normale zondag, maar in de kerk was het heel feestelijk en vrolijk. Daarna namen we mijn oma mee naar mijn ouders en is het tijd voor een feestelijke dag met familie. We hebben in de middag lekker gegeten en we hebben weer aan de kerstpuzzel gewerkt. Want die moet natuurlijk wel af. Ook hebben we nog een spel gedaan, Triominos. Ik stapte pas halverwege in maar na 2 rondjes had ik al meer punten dan mijn moeder. ’s Avonds heb ik wat gelezen in Magnus Chase and the Sword of Summer van Rick Riordan, hebben we het laatste deel van de kerstfilm ‘Get Santa’ gezien en we hebben de kerstpuzzel afgemaakt!

Woensdag 26 December

Op tweede kerstdag was het tijd voor de andere familie. We zijn bij de opa en oma van mijn vriend geweest. Daarna gingen we naar de andere kant van mijn vriend zijn familie om daar lekker te eten. Het was echt super gezellig! Nadat we lekker hebben gegeten met koffie na zijn we weer naar het midden van het land gereden met de auto. Tijdens het rijden hebben we naar de Triforce Podcast geluisterd, namelijk naar #86: ASMR Daiper Furries.

Donderdag 27 December

Donderdag, de dag na Kerst, heb ik eerst een halve dag gewerkt. Er moesten nog een aantal dingen afgerond worden en daar ben ik mee bezig geweest. Helaas heb ik nog niet alle stukken om alles af te ronden, maar ik ben ver gekomen. ’s Middags heb ik wat dingen in mijn administratie gedaan en vrienden van mijn vriend zijn familie kwamen langs voor een bezoekje.

Na het avondeten heb ik niet veel meer gedaan. Ik voelde me niet super goed, dus ik ben snel op bed gaan liggen. Ondertussen heb ik naar twee podcasts geluisterd. De eerste is van Girl in Space, een audiodrama, oftwel een hoorspel. Het is een hoorspel over een meisje die in de ruimte zit op een ruimteschip. Dit was de nieuwste aflevering genaamd Episode 112: Find Me. Daarna luisterde ik naar een aflevering van de Writer’s Toolbelt, namelijk Episode 8 – ‘Just in time’ storytelling. Daarna heb ik nog kort Lord of the Rings gespeeld en daarna ben ik naar bed gegaan.

Vrijdag 28 December

Op vrijdag heb ik wat uitgeslapen. Mijn lichaam had de avond ervoor aangegeven wat rust nodig te hebben dus ik heb mezelf toegestaan wat langer in bed te liggen. Daarna heb ik wel even gewerkt, niet zo lang, maar anderhalf uur, maar het is voor nu in ieder geval wel af.

Daarna heb ik even kort gelezen en daarna heb ik wat voor mijn studie gedaan. Nadat ik aan wat opdrachten heb gewerkt was ik aardig kapot en mijn lichaam was het daar mee eens dus toen ben ik lekker even in bad geweest.

’s Avonds hebben ik en mijn vriend een stream gedaan van Lord of the Rings Online. Kijk dan ook vooral op Twitch op mijn kanaal!

Daarna hebben we ook nog mijn schoonzusje geholpen met het maken van een Dungeons and Dragons character. We maakten met haar een human barbarian. Super cool en super sterk. De dag erna is het zaterdag en tijd voor D&D, maar daar lees je later meer over!

En dit was mijn week! Volgende week is het tijd voor oud en nieuw dus dat wordt ook feestelijk. En ik hoef van mezelf niet meer te studeren of te werken dus dat is super fijn!