20160526_103936

Het begint zo een verslaving te worden. Ik hoef maar toevallig rond etenstijd op het station te zijn of ik ben er al weer naar binnen gelopen. De Julia’s. Het is geweldig. Dus heb je honger? Ben je op een station? Wil je even lekker rustig zitten? Ga naar de Julia’s!

Bij de Julia’s hebben ze allerlei verschillende soorten pasta’s. Je kan een soort pasta kiezen (penne, tortellini, ravioli). Je kan tussen de vele verschillende sausen kiezen en ze hebben nog allerlei toppings, zoals gegrilde groenten, lente-ui, peterselie, rucola en cherrytomaatjes. Er is zo veel keus, het is gewoon geweldig.

Maar het eten is niet alleen lekker, het personeel is ook altijd super aardig. Altijd vriendelijk en vrolijk. Ik word daar zelf ook super blij van. Daarbij is het niet echt druk bij de Julia’s, tenminste niet op de stations waar ik het eet (Groningen en Nijmegen). Wanneer ik dus even behoefte heb aan rust en zin heb om iets te eten, wanneer ik op een station ben dan ga ik even lekker bij de Julia’s zitten. Daar zit ik dan mijn boekje te lezen met lekker  eten voor mijn neus. Heerlijk toch?

Ook kan je er nog even wat werk doen. Je kan er ook schrijven of even met een opdracht bezig voor school of je werk. Ik schrijf dit zelfs bij de Julia’s. Het is geweldig!

20160429_131850

Wat neem je zelf altijd bij de Julia’s Rianne? Nou… ik neem eigenlijk altijd hetzelfde, namelijk: naturel penne met Carbonara saus, gegrilde groenten en Parmezaanse kaas, lente-ui en pancetta. Echt super lekker en ik kan er altijd van genieten. Mjam. Lekker lekker. Maar misschien moet ik een keer iets anders proberen. Iemand suggesties?

Dus heb je honger en ben je op een station? Ga naar de Julia’s! Je wordt niet teleurgesteld.