Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor een nieuwe Friday Five! De Friday Five wordt georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy. Dit thema is een leuke, omdat ik graag wat meer films wil zien. Ik kijk namelijk niet veel films en meestal neem ik er geen tijd voor, ondanks dat ik het wel graag wil. Daarom heb ik ook heel veel films op mijn te-kijken-lijstje staan en die kan ik zeker met jullie delen. Het grappige is dat ik nu in 2020 al meer films van dit lijstje heb afgestreept dan in heel 2019. Dit wil ik graag doorzetten in 2020. Het thema van deze Friday Five is dus: Films die ik in 2020 zeker wil zien.

The Greatest Showman

De film die al best een tijdje op mijn lijstje staat is the Greatest Showman. Dit is een film over een circus vol mensen die ‘anders’ zijn. Dit lijkt me echt een hele coole films met veel acrobatiek en een geweldig bericht aan de kijkers. Ik zing heel vaak This Is Me van Keala Settle en hierdoor wil ik ook super graag de film kijken. Hopelijk gaat me dit in 2020 echt lukken.

Star Wars

Star Wars is een franchise waarvan ik nog niet heel veel films heb gezien. Toch wil ik graag deze serie aan films volgen. De verhaallijn van de 2 films die ik heb gezien vond ik heel cool. De personages vind ik leuk en ik ben erg benieuwd naar de (ontwikkeling van de) technologie. Veel mensen hoor ik er over praten en het lijkt me cool om mee te doen met het zijn van een nerd op dit gebied. Gelukkig staat deze filmserie op DisneyPlus dus er staat me nu niet veel meer in de weg.

Up!

Een paar jaar geleden was ik wat gefrustreerd over de hoeveelheid Disney films die ik had gezien. Ik had namelijk maar weinig Disney films gezien en ik wilde hier graag verandering brengen. Daarom heb ik in de afgelopen paar jaar veel Disney en Disney Pixar films gezien. De meesten heb ik nu gehad. Ik heb laatst De Klokkenluider van de Notre Dame gezien en nu is het tijd voor de laatste paar films. Up! is er een van. Het lijkt me een hele avontuurlijke en coole film met aandacht voor vriendschap en familie.

Beautiful Creatures

Een andere film die ik wil gaan zien in 2020 is Beautiful Creatures. Ik heb de boeken gelezen van deze serie en nu wil ik de eerste film gaan kijken om te zien of ik de films ook wat vind. Ik ben heel benieuwd naar hoe ze deze boekenserie hebben verfilmd. Hoe gaan ze de karakters uitbeelden en hoe wordt het plaatsje Gatlin. Hoe gaan ze de familie van Lena uitbeelden. Ik ben heel benieuwd naar dit alles dus ook deze film wil ik in 2020 zeker gaan bekijken.

Minions: The Rise of Gru

Ik wilde ook nog een film op mijn lijstje zetten die dit jaar uitkomt. Daarom heb ik even naar de uitkomende films gekeken en deze nieuwe Minions film ga ik zeker kijken dit jaar. De andere Minions films en de Despicable Me films vond ik echt heel leuk en grappig. Ik kijk deze films altijd met een groepje vriendinnen en het kan niet anders dat we deze ook gaan kijken.

Dit was mijn lijstje van films die ik wil gaan kijken in 2020. Welke films wil jij gaan kijken? En heb jij nog goede aanraders? Laat het in de reacties weten.

Als je zelf nog niet weet welke films je wilt kijken, dan kan je ook op de blogs van de volgende personen kijken. Deze bloggers doen namelijk ook mee aan de Friday Five.

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
An (Boekenvirus)
Joany (Craving Pages)
Conny (Connies Boekkies)
Merel (Books, Beers and Beyond)
Paula (Bookbreak)
Valerie (Valtorious)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Nienke (BookSomeTea)