Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor een nieuwe Friday Five, een rubriek georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy. Dit keer is de Friday Five niet boeken-gerelateerd, maar serie-gerelateerd. Welke series ik wil zien in 2020. Dat lees je in deze blog!

Er zijn nog super veel series die ik nog niet heb gezien. De meeste series waar ik aan ben begonnen heb ik nog niet afgekeken. Dat komt voornamelijk omdat ik concentratieproblemen heb bij het kijken van series. Toch zijn er ook nog genoeg series die ik nog wel wil kijken.

De eerste serie die ik wil kijken in 2020 is Anne With an “E”. Ik heb al veel over deze serie gehoord en gezien. Ik hoor ook dat veel mensen het boek heel leuk vonden om te lezen toen ze jonger waren. De trailer ziet er ook fijn en interessant uit, dus deze ga ik zeker proberen.

De volgende serie die ik ook wil proberen is The Witcher. Deze serie is een stuk (heel veel) ruiger dan Anne With an “E”. Het is een serie dat vergeleken wordt met Game of Thrones (waar ik ook nog niet helemaal klaar mee ben). Het lijkt me een interessante film. Ik vind series in andere werelden sowieso interessant, dus ook deze ga ik zeker proberen.

De derde serie die ik wil gaan kijken is Lucifer. Dit is een serie over Lucifer, de duivel. Hij komt naar de aarde om een nachtclub te openen en om sexy te zijn. Oh, oeps. Dat stond niet in de beschrijving. Maar dit lijkt me ook een interessante serie met een duister randje. En Lucifer schijnt er best te mogen zijn. Ik ben heel benieuwd.

De vierde serie die ik op mijn lijstje is Reign. Dit is weer een andere serie die meer gaat over koningshuizen. Het gaat over Mary, de koningin van de Schotten. Ik wil sowieso meer van dit soort series kijken. Politieke drama met koningshuizen lijken me heel interessant. Ook kan ik er misschien ook nog weer iets van opsteken.

De laatste serie die ik wellicht ga kijken is Messiah. Dit is een serie over een man die zich presenteert als de Messias. Ik weet nog niet precies of dit in de serie echt is of niet, maar het is interessant om te kijken naar hoe mensen reageren als er iemand opstaat die zegt dat hij de Messias is.

Dit zijn de series die ik wil kijken in 2020. Welke series wil jij kijken? Maar als je nog meer wilt lezen over series die je kan kijken, dan moet je vooral de blogs van de volgende personen lezen. Zij doen namelijk ook mee aan de Friday Five.

Joost (NerdyGeekyFanboy)
Laurie (Laurie’s Bookshelf)
An (Boekenvirus)
Joany (Craving Pages)
Conny (Connies Boekkies)
Merel (Books, Beers and Beyond)
Paula (Bookbreak)
Valerie (Valtorious)
Annabel (Het leven van een boekenworm)
Veerle en Celine (Secrets of the Tales)
Nienke (BookSomeTea)