Mijn lievelingsnummers veranderen een keer in de zoveel tijd. Het ene moment ben ik helemaal wild van Nederlandstalige muziek, de andere keer pop of rock. Ik houd van heel veel verschillende dingen, maar mijn lievelingsnummers blijven niet hetzelfde. Ik zal jullie nu vertellen wat mijn lievelingsnummer van dit moment zijn en waarom. Veel lees- en luisterplezier.

Rachel Platten – Fight SongHet eerste wat me bij dit nummer naar boven komt is kracht. De energie die uit dit nummer komt en de energie die het nummer mij geeft is echt geweldig. Ik krijg van dit nummer de neiging om naar buiten te gaan en te gaan springen en te dansen. Door dit nummer heb ik even het idee dat ik de wereld aan kan en dat gevoel is echt heel fijn. Daarnaast heeft dit nummer een coole beat. Eentje waardoor ik de neiging om mee te drummen op de muziek om dan keihard mee te zingen. Het is echt een geweldig nummer en ik houd er van.

Shawn Mendes – There’s Nothing Holding Me Back


There’s Nothing Holding Me Back is nog zo een nummer waar ik energie van krijg. Ik word er helemaal hyper van. Het lied gaat dan ook over dingen doen die je normaal nooit zou doen, en dan vooral onder invloed van je niet zo rustige vriendin die van alles durft en doet. Ik vind het echt een heel leuk nummer, deels omdat ik er super fijn op kan dansen. Het heeft een cool ritme en een fijne melodie. Ik krijg er zin van om keihard mee te zingen. Daarnaast gaat het natuurlijk over de invloed van die grote liefde op je leven. Over dat je zo veel meer durft door die liefde. Daarnaast zijn natuurlijk een deel van de beelden op het filmpje opgenomen in Amsterdam. Geweldig toch?

Ed Sheeran – Castle On The Hill


Ed Sheeran, ik ben al een hele tijd een fan van hem. Ik ben dit jaar zelfs nog naar een concert van hem geweest in de Ziggo Dome. Dit nummer is een van de nieuwe nummers van zijn nieuwe CD Multiply. Ik vind het echt een super leuk nummer. Hij heeft een geweldige melodie en ik vind het heel fijn om op te dansen. Daarnaast gaat het lied over thuiskomen in het gebied waar je opgegroeid bent. De plek waar je een groot deel van je leven hebt gewoond. Het heeft een soort van nostalgie. Je voelt eerst mee met Ed Sheeran over hoe hij thuis komt en daarna denk je aan de plek waar je zelf opgegroeid bent. Dat gebeurde bij mij in ieder geval.

Wat vind jij van deze nummers? Wat zijn jouw lievelingsliedjes van dit moment?