En er is alweer een maand voorbij. Wat gaat dat toch snel. Daarom is het nu ook weer tijd voor de nieuwe sportupdate. In deze Sport Tracker rubriek vertel ik jullie elke maand wat ik gesport heb en wat ik voor de volgende maand wil doen wat betreft sporten. Veel leesplezier!

In mei heb ik, zoals normaal, weer aardig wat gesport. Het was wel fijn en het ging zeker goed, al moest ik wel goed oppassen dat ik niet midden op de dag ging hardlopen. Want op sommige dagen was het buiten wel heel erg warm. Mijn hardloopschema staat nog steeds op vier keer per week. Meestal red ik dat niet en wordt het drie keer in de week, maar toch is het nog steeds een fijn schema. Het voelt niet echt slecht of vervelend als ik een keer over sla per week en toch is het fijn om een training klaar te hebben staan als ik graag naar buiten wil om te lopen.

Ook ben ik nu omhoog gegaan naar 6.3 kilometer op de zaterdag. Dit was in de eerste periode van het schema nog 5, waardoor ik nu opeens een stuk verder ga lopen. En dat gaat verbazingwekkend goed. Vorige week (al was dat al begin juni) heb ik met mijn broertje hardgelopen en hij gaf inderdaad aan dat mijn uithoudingsvermogen een stuk verbeterd is. (Al is dat alleen met hardlopen. Ik kan nog steeds niet fatsoenlijk een trap op lopen zonder compleet buiten adem te raken.)

Dus wat betreft het hardlopen wil ik zeker zo door gaan. Ik wil gaan kijken of ik wat vaker ’s ochtends kan hardlopen, bijvoorbeeld voor stage aan, zodat ik in de avond meer tijd voor ontspanning heb en ik eerder naar bed kan. Ook wil ik wat meer gaan zwemmen. Mijn sportkaart ligt toch wel een beetje te verpieteren. Maar in juni heb ik daar al een begin mee gemaakt, dus ik ben zeker enthousiast.

Dat was mijn sportupdate weer voor de afgelopen maand. Wat hebben jullie voor sporten gedaan deze maand? Ook zo een last gehad van de warmte tijdens het sporten? Of heb je gewoon alleen maar baantjes getrokken in het zwembad (Dat klinkt wel heel fijn!)? In ieder geval tot de volgende maand voor een nieuwe update!