Het nieuwe jaar is al een paar weken aan de gang en ik heb ondertussen al weer een aantal boeken gelezen. Dus ik vond het hoog tijd om jullie weer eens op de hoogte te stellen van welke boeken ik gelezen heb, welke boeken ik nu aan het lezen ben en welke boeken ik snel wil gaan lezen.

Gelezen

Sinds mijn vorige Boekenmaandag heb ik drie boeken gelezen. Dat zijn Mijn Versie Van Jou van Christina Lauren. Mijn recensie over dat boek vind je hier. Ik vond het in ieder geval een heel fijn en goed boek. Daarnaast las ik ook Patronen Doorbreken uit, een soort self-help/non-fictie boek over patronen die je kan hebben en hoe je daar bovenuit komt. Fijn om gelezen te hebben en ik ga hier nog vaak naar terug grijpen. En als laatste las ik ook nog The Hate U Give van Thomas Angie. Dit was ook echt een super boek en zo belangrijk om te lezen.

Aan het lezen

Ik ben nu twee boeken aan het lezen. De eerste is Moby Dick van Herman Melville. Tot nu toe vind ik het nog niet heel interessant, maar misschien wordt het nog beter. Daarnaast ben ik voornamelijk De Samenspraak van Vogels aan het lezen van Ransom Riggs. Dit vind ik echt zo’n fijn boek. Hij leest tot nu toe heel lekker weg, maar dat kon ik wel verwachten aangezien ik al vier boeken uit deze serie heb gelezen. Dit is namelijk boek vijf van Miss Peregrine’s Peculiar Children.

Te lezen

Hierna wil ik ook nog meer boeken gaan lezen. Ik heb Het Koninkrijk van Jess Rothenberg en Free to Fall van Lauren Miller nog van de bieb in huis, dus die wil ik sowieso snel gaan lezen. Daarnaast is niet lang geleden Nathalie’s Geestverschijning van Harm en Yedda Hertog-Koopmans uitgekomen. De schrijvers zijn goede vrienden van goede vrienden van mij, en ze hebben meegeholpen met het boek, dus ik wil het zeker snel gaan lezen. Bovendien vond ik het eerste boek uit deze serie heel interessant.

En dat was mijn Boekenmaandag van deze keer. Hopelijk heb ik veel tijd om veel te lezen, want ik kan niet wachten om nog meer boeken te proberen.