Hour 2

Het is bijna 4 uur ’s middags, wat betekent dat de leesmarathon al bijna 2 uur bezig is. Ik ben begonnen met lezen in The Hidden Oracle geschreven door Rick Riordan. Ik houd van de boeken van Rick Riordan en Apollo is zo grappig.

Nu is het tijd voor de enquête bij binnenkomst!

Je leren kennen enquête

 1. Van welke plek in de wereld lees je vandaag?
  Ik lees in Nederlands vanuit mijn vriend zijn huis.
 2. Welk boek op je stapel kijk je het meest naar uit?
  Het boek waar ik vandaag mee ben begonnen: The Hidden Oracle geschreven door Rick Riordan. De boeken bij Rick Riordan zijn altijd grappig, vol met oude mythes en interessante avonturen.
 3. Naar welke snack kijk je het meeste uit?
  Ik heb niet veel snacks klaar liggen. Ik zie wel wat ik pak. Misschien dat de noedels me verleidelijk aan aan het kijken zijn.
 4. Vertel ons iets over jezelf
  Ik ben 23 jaar oud. Schrijver, boekenliefhebber en gamer.
 5. Als je eerder hebt meegedaan aan de leesmarathon, wat ga je anders doen vandaag? Als dit je eerste leesmarathon is, waar kijk je het meest naar uit?
  Deze keer ga ik echt plezier hebben met lezen en niet te hard pushen. Het gaat om het plezier en niet om de hoeveelheid boeken die ik lees.

Hour 6

7 uur, dus dat betekent dat we al weer vijf uur hebben gelezen. Dit gaat zo snel, maar het lezen gaat goed. Ik had wat temperatuurproblemen (eerst had ik het koud, nu weer warm), ik heb avondeten gehad, chocola en ik ben al over de helft van het eerste boek, The Hidden Oracle. Het is zo’n leuk boek. Apollo is zo grappig. In dit uur ga ik even douchen en daarna meer lezen. Tot snel!

Het voordeel van het lezen van een boek over Apollo is dat er soms interessante zinnen en paragrafen naar boven komen: A Sonnet I could have handled. A quatrain would have been cause for celebration. But the deadliest prophecies are couched in the form of a limerick.

Hour 9

Ik heb mijn eerste boek uit! The Hidden Oracle was echt geweldig. Ik hield er van. Nadat ik het boek uit had heb ik een stukje taart gehad en daarna wat het tijd om het volgende boek te kiezen. Ik ben gegaan voor The Cuckoo’s Calling van Robert Galbraith. Dit is een boek van een thriller serie van J.K. Rowling. De laatste tijd ben ik meer geïnteresseerd in thrillers en ik dacht, ik begin met deze. En nu terug naar lezen!

Hour 24

En dat was het! Uur 9 was in de avond, dus dat betekende dat ik alleen maar voor een paar uur heb gelezen voordat ik naar bed ben gegaan. En in de ochtend heb ik nog wat gelezen voordat ik me realiseerde dat ik het boek niet meer op tijd uit ging krijgen. En dat ik mezelf veel te gestrest zou maken als ik zou proberen door te lezen. Dus ik besloot te stoppen en het boek later uit te lezen in een meer relaxte setting zonder een zelf-gemaakte deadline om te halen.

Dus dat was mijn leesmarathon! Ik vond het super leuk. Ik had meer willen lezen dan ik had gedaan, maar ik had een andere afspraak net na de leesmarathon en ik wilde daar niet te moe voor zijn. De volgende keer wil ik echt meer lezen. Zie je later en tot mijn volgende blog of mijn volgende leesmarathon.