Ik heb weer veel gelezen de afgelopen tijd, dus het is ook weer tijd om jullie op te hoogte te stellen van wat ik heb gelezen. Een nieuwe Boekenmaandag! In deze blog vertel ik jullie over wat ik heb gelezen, wat ik aan het lezen ben en wat ik ga lezen. Enjoy!

Gelezen

In mijn vorige Boekenmaandag vertelde ik jullie over twee boeken die ik aan het lezen was. Een daarvan was De Samenspraak van de Vogels van Ransom Riggs. En deze heb ik ondertussen uit! Ik vond het een heel fijn boek om te lezen. Spannend, maar ergens ook rustig en vertrouwd. Hij eindigde met een overduidelijke cliffhanger dus ik wil snel het volgende boek lezen. Die is nog niet uit, maar komt morgen uit! Op 23 februari komt The Desolation of Devil’s Acre uit. Dit is nog in het Engels, dus de Nederlandse vertaling lijkt nog even op zich te wachten, maar hopelijk komt deze ook snel.

Daarnaast heb ik in het weekend van 6 februari meegedaan aan een leesmarathon! Tijdens die leesmarathon heb ik 3 boeken uitgelezen: Het Koninkrijk van Jess Rothenberg. De recensie van je hier vinden. Ik las The Serpent’s Shadow van Rick Riordan en Vox Machina Origins Volume 2 van Matthew Mercer en anderen. Het was een geslaagde leesmarathon en ik hoop snel mee te doen aan meer.

Aan het lezen

In mijn vorige Boekenmaandag vertelde ik ook over Moby Dick. Dit boek heb ik nog steeds niet uit. Ik lees hem voor een boekenclub, maar het boek is erg langzaam. Ik ben ook niet heel enthousiast over het boek, dus misschien dat ik hem überhaupt niet uit lees. In ieder geval blijf ik nog lezen totdat de boekenclub voorbij is gekomen.

Daarnaast ben ik tijdens de leesmarathon ook begonnen in Eve of Man van Giovanna en Tom Fletcher. Dit is een episch boek over een wereld waarin al 50 jaar geen meisjes zijn geboren. Eve is het eerste meisje die wonder boven wonder is geboren en nu is het aan haar om het uitsterven van de mensheid te voorkomen. Het is tot nu toe heel cool en ik geniet erg van het boek.

Te lezen

Ik heb niet heel veel boeken op de planning staan om te gaan lezen. Ik heb Free to Fall van Lauren Miller nog van de bibliotheek liggen. Dit is een boek over een app die bepaalde keuzes voor je maakt. Erg interessant. Daarnaast wil ik snel Nathalie’s Geestverschijning van Harm en Yedda den Hertog-Koopmans lezen. Dit is een boek waar goeie vrienden van me aan meegewerkt hebben. Het eerste boek was heel cool, dus ik ben erg benieuwd naar de tweede.

En dat was de Boekenmaandag van deze week! Ik hoop dat jullie ook een goeie leestijd hebben en dat jullie nog veel boeken mogen verslinden. Tot de volgende keer!